diumenge, 3 d’abril del 2011

TERCERA EDICIÓ DE LA FIRA DE DRAPAIRES 2008

De nou hi tornem, amb la voluntat de viure i gaudir d'una jornada solidària. 
Aquest any, però, l'entitat serà ANDRÒMINES. 
Considerem oportú participar amb diferents organitzacions que vetllen pels mateixos objectius que DRAPAIRES DE VACARISSES.

L' Associació Social Andròmines és una entitat sense ànim de lucre que, des de l'any 1993 treballa per un societat més justa i equitativa, mitjançant la lluita i denuncia de l'exclusió social i l'acolliment de persones en situació d'exclusió sociolaboral. És una crida d'atenció i d'intervenció contra l'exclusió.
Existeix per l'exigència social d'atendre i acollir a persones desfavorides, marginades o excloses, les quals tenen greus dificultats per ser reconegudes en la comunitat  per la falta d'acceptació de les diferències i per la seva incapacitat, personal o social, per a accedir a un treball digne.
El seu àmbit de treball és la província de Barcelona, encara que gran part dels serveis es concentren en el Vallès Occidental i al Barcelonès. 
A més a més Andròmines duu a terme projectes d'educació ambiental enfocats, no tan sols al coneixement i a la sensibilització de la població, sinó a la transformació de la realitat, intentant promoure la participació de tots els actors en el procés de canvi cap a un món millor.
Actualment es treballa l'educació ambiental des de dues perspectives:
  • El projecte d'educació ambiental ReciclArte de Màgia.
  • Disseny i execució de tallers de recuperació de residus per a diferents públics objectius.





Una mica més d'ANDRÒMINES a:
http://www.andromines.net/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada