dimarts, 18 de març del 2014

VISITA I XERRADA A LES ESCOLES

Clica per veure altres fotos!
Ara que s'atansa la data de la fira tot està prenent un caliu especial.
Dintre de la prèvia al dia assenyat hi té cabuda una xerrada. La seva finalitat és clau i gairebé imprescindible, ja que resulta necessari saber què se'n de la nostra aportació.
  • Avui han vingut a les escoles la Rosa i Abdullah. Tots dos ens han explicat als alumnes de 5è i 6è que era Emmaús, el seu origen, com ha arribat a Sabadell, quins projectes tenen entre mans -dintre i fora de Catalunya-. També ens han dit com s'organitzen i gestionen els recursos.

Amb la nostra aportació de l'edició anterior van engegar un projecte anomenat SENSE SOSTRE. És a dir, ha servit per habilitar un pis on acullen persones que dormen al carrer. El període d'estada no pot superar els tres mesos, tot i que és revisable en funció de la realitat de cada individu acollit.

  • Dimecres vindran la Mònica, la Inés i en Fermí. Ells ens parlaran del Rebost Solidari. De com l'ajuntament i Càrites intenten cobrir algunes necessitats dins el nostre municipi. El seu també és un treball d'equip, on la suma d'esforços ens fa una mica més humans.
Clica la imatge!
Val a dir que entre un dels alumnes, futur petit drapaire, s'ha fet esment a una frase que és força simbòlica i plena de contingut. 
           Diu així:
Mentre hi hagi pobres al món, 
per molt que siguis ric no seràs feliç.


"L'única cosa que està prohibida és no estimar. I prou. Quan davant del mal, per protegir al més feble no hi ha altre remei que la lluita, hom no s'hi pot negar"
Abbé Pierre i el Moviment Emmaús
Viure és aprendre d'estimar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada